Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@05:10:27 GMT

بستری ۲۳ مادر باردار کرونایی در بیمارستان طالقانی اراک

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۳۰۴۱

بستری ۲۳ مادر باردار کرونایی در بیمارستان طالقانی اراک

ایسنا/مرکزی رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک گفت: ۲۳ مورد مثبت قطعی ابتلا به کرونا در میان مادران باردار در فروردین ماه شناسایی و بستری شده اند.

دکتر اکبر زمانی در جمع خبرنگاران افزود: در فروردین امسال ۲۷۴ مورد مادر باردار با بارداری پر خطر به این مرکز درمانی مراجعه کردند که تعداد پسخوراند ارسالی ۵۵۹ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همچنین تعداد مادران بستری بخش ایزوله عفونی ۳۹ مورد بوده و دو مورد مشکوک به کرونا هستند.

وی تاکید کرد: در تعطیلات نوروزی نیز این بیمارستان به عنوان سانتر زنان استان به مردم ارائه خدمت کرد و با مشاهده تولد نوزادان و خوشحالی والدین،خستگی همکاران ما نیز برطرف می شد.

زمانی یادآور شد: در تعطیلات نوروز ۶ مورد زایمان دوقلویی در مرکز انجام شده است که نوزادان و مادران با حال عمومی خوب ترخیص شده اند.

رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک در پایان به ارائه خدمات بخش  VIP زایمان در کنار فعالیت های روتین این مرکز اشاره کرد و گفت: در این بخش امکان حضور همسر در ساعاتی قبل و بعد از زایمان در کنار مادر و نوزاد و همچنین انجام زایمان توسط پزشک متخصص زنان و زایمان برای مادران باردار فراهم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران مادران باردار استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 6093712 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه