Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میزان ناباروری در استان ۹.۴ بوده که از میانگین کشوری کمی بالاتر است و باید نگاه ویژه‌ای به بخش‌های درمانی زنان داشته باشیم. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، محمد جمالیان ظهر امروز در مراسم افتتاح اتاق‌های زایمان مرکز آموزشی درمانی آیت‌اله طالقانی اراک با اشاره به فضای قدیمی بیمارستان طالقانی اظهار داشت: یکی از مشکلات مردم در بیمارستان طالقانی  فضای ساختمانی بیمارستان بوده که بسیار قدیمی است، در راستای بحث سیاست‌های جمعیتی سعی کردیم فضای ظاهری بیمارستان طالقانی را مناسب‌تر کنیم و فضای اتاق‌های زایمان مناسب‌تر باشد تا گله‌مندی مردم از قدیمی بودن فضا برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از بهترین خاطره‌های هر خانواده لحظه به دنیا آمدن فرزندانشان است که تمایل دارند این خاطره در محیطی که فضای مناسبی دارد ثبت شود به طوری که یک فضای لاکچری داشته باشد و این را به عنوان یکی از بهترین خاطره‌های زندگیشان ثبت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: اکثر بیماران افرادی هستند که به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کردند و دچار بیماری‌های خاص بودند که زایمان آنها را پرخطر کرده و به بیمارستان طالقانی ارجاع داده شدند که این سختی کار پزشکان و پرستاران و تیم مدیریتی را دوچندان کرده است و ما می‌خواهیم مادرانی که بدون بیماری هستند بتوانند خدمات خودشان را از این بیمارستان دریافت کنند. 

جمالیان ادامه داد: قدم نخست به همت و کمک خیران برداشته شد و ما نیاز داریم این تعامل و کمک‌ها ادامه‌دار باشد و بتوانیم روز به روز محیط بیمارستان طالقانی را بهسازی و مناسب‌تر کنیم و بیمارستان جایگزین را هم بتوانیم سال آینده به بهره‌برداری برسانیم که از لحاظ فضای ارائه خدمات،  مادران باردار مشکلی را در بخش دولتی نداشته باشند امیدواریم خیران و مسئولان نگاه ویژه‌تر به درمان بیماری‌های زنان در استان داشته باشند.

وی تصریح کرد: از نظر میزان بارداری در استان، متاسفانه جزو استان‌هایی هستیم که فاصله پنجره طلائی ما خیلی زیاد است و میزان زایمان‌ها پایین و جزو استان‌های پیر کشور محسوب می‌شویم در بعضی از سرشماری‌ها دومین و در بعضی سومین استان هستیم.

نماینده مردم گرمسار در مجلس: کمبود تجهیزات بیمارستان آرادان رفع شودمصوبه تلفیق برای منع حضور مدیران دولتی در بخش خصوصی /سهامداری بیمارستان‌های خصوصی شفاف می‌شود2 طرح بیمارستانی و یک طرح صنعتی در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک بیان کرد: میزان ناباروری در استان 9.4 بوده که از میانگین کشوری کمی بالاتر است و باید نگاه ویژه‌ای به بخش‌های درمانی زنان داشته باشیم، نگاه کلان سیاست‌گذاران و موثرین استان به بخش زنان طی سال‌های گذشته با کوتاهی همراه بوده است  و الان با تاکید مقام معظم رهبری روی بحث سیاست‌گذاری‌های جمعیت وظیفه و حساسیت دوچندان می‌شود و این وظیفه ما را بیشتر می‌کند.

 جمالیان عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی دو وظیفه مهم در این راستا داشت که یکی بحث کلینیک ناباروری است و علی‌رغم اینکه در اراک و استان مرکزی بخش ناباروری نداشتیم با پیگیری‌هایی که انجام شد  امسال شاهد خدمات‌رسانی مناسب در درمان ناباروری هستیم و درمان ناباروری برای زوجین با تعرفه دولتی انجام می‌شود.

وی  در خصوص زایمان و بیماری‌های زایمان گفت: در 3 سال اخیر پنج فوق تخصص به فوق تخصص زنان اضافه شد و درحال حاظر نیروهای متخصص خوبی داریم و مشکل اصلی فضای نامناسب بیمارستان طالقانی است، وظیفه‌ ما این بود که زیرساخت و فضای بهتری را برای مردم این شهر آماده کنیم و به همت خیران بخش لیبر را بازسازی کردیم و مقارن با ایام دهه فجر شاهد افتتاح آن هستیم .

انتهای پیام/712/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان طالقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در جشنواره امتنان استان گفت: بر اساس کد کارگاهی در پایان سال ۱۴۰۲ نسبت به‌ پایان سال ۱۴۰۱، تقریبا ۱۵۰۰ کارگاه به مجموعه کارگاه‌های استان اضافه شده است. 
امیدی افزود: بیش‌ از ۲۴۹ هزار نفر فهرست بیمه شده اجباری توسط کارفرمایان استان به تأمین اجتماعی ارسال می‌شود که همگی کارگر هستند. 
او عنوان کرد: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته شروع شد که تا اول آذرماه ادامه داشت و در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد. 
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر در مجموع به عنوان  منتخبان این جشنواره انتخاب و در هفته کار و کارگر تجلیل شدند. 
امیدی افزود: در سطح استان مرکزی ۲۴۹ هزار کارگر در بیش از ۲۵ هزار کد کارگاهی فعالیت می‌کنند.
استاندار مرکزی در این همایش با تجلیل از مساعی کارگران گفت: تقارن چهار مناسبت هفته معلم، هفته سلامت، هفته شورا‌ها و هفته کارگر تقارن زیبایی در طول این هفته بود.
مخلص الائمه افزود: روزی که به اسم یک قشر اسم گذاری می‌شود فرصتی ایجاد می‌کند برای بیان موفقیت‌های آن حوزه و البته در این روز به بررسی مسائل و مشکلات این حوزه هم پرداخته می‌شود.
او با اشاره به اینکه در استان بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری از طبقه کارگری هستند خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت و معدن و بخش کشاورزی موفقیت‌های خوبی را شاهد بودیم که در این زمینه‌ها باید از جامعه کارفرمایی و کارگری باید تجلیل کرد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند