Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمد حسنی افزود: این پسربچه هفت ساله اهل شهرستان آمل بود که  ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به دنبال سقوط در دستگاه برنجکوبی دچار قطع عضو اندام فوقانی سمت چپ به طور کامل از ناحیه شانه شده بود. کودک پس از حادثه به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شده و اقدامات درمانی لازم، قطع خونریزی و حفظ و نگهداری اندام قطع شده در شرایط مناسب توسط تیم درمانی انجام شد و در کمترین زمان ممکن بیمار برای پیوند دست به بیمارستان طالقانی تهران انتقال یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بلافاصله پس از انتقال کودک به بیمارستان طالقانی (کمتر از ۱۰ ساعت پس از حادثه) عمل پیوند دست توسط تیم جراحی بیمارستان انجام شد، خاطرنشان کرد: در اولین مرحله درمان کودک تحت عمل پیوند اندام فوقانی و بازسازی شریان ها و وریدهای قرار گرفت که خوشبختانه با موفقیت انجام پذیرفت. اندام فوقانی کودک کاملا قطع شده بود که پس از شستشوی کامل در محیط عمل قرار گرفت و در شب اول موفق به بازسازی و گرفت شریان و ورید بیمار شدیم که خوشبختانه ماندگاری اندام حفظ شد.

به گفته این فوق تخصص جراحی عروق با توجه به وسعت جراحت، عفونت در ناحیه زخم وجود داشت که درمان این عفونت با شست و شو و دبریدمان مکرر زخم در اتاق عمل انجام شد. در نهایت پس از دو ماه عفونت کنترل و زخم بهبود یافت، شریان و ورید بیمار باز بود و اندام فوقانی کودک حفظ شد.

دکتر حسنی با اشاره به انجام پیوند عصب پس از گذشت حدود ۶ ماه از پیوند اولیه در این کودک افزود: در مرحله دوم از درمان، پیوند عصب برای بیمار انجام شد که امیدواریم در نهایت حرکت دست کودک به طور کامل حرکت طبیعی را پیدا کند.

دکتر محمدعلی اخوت پور جراح ارتوپد و فوق تخصص جراحی ترمیمی دست بیمارستان طالقانی نیز در این خصوص گفت: این کودک که اهل یکی از روستاهای آمل است دستش ۶ ماه پیش در اثر حادثه از ناحیه شانه کاملا جدا شده بود.

وی با اشاره به قطع کامل اندام فوقانی  کودک از ناحیه شانه همراه با استخوان ترقوه و اسکاپولا و آسیب شریان و ورید و اعصاب اظهار داشت: پس از انتقال کودک به این مرکز، ساعت دو بامداد روز ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰  پیوند دست وی را آغاز کردیم و خوشبختانه با کمک تیم جراحی عروق و بیهوشی با موفقیت به انجام رسید و تاکنون اندام پیوندی ماندگار شده است.

این فوق تخصص جراحی ترمیمی دست خاطرنشان کرد: در این مرحله از درمان با توجه به نقص وسیع شبکه بازویی کودک، ترمیم اعصاب انجام شد و برای ترمیم اعصاب دست این کودک مازندرانی حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر عصب نیاز بود که ۴۰ سانتیمتر آن از پای خود بیمار برداشته شد، ۸۰ سانتی متر دیگر نیز روز گذشته از پدر بیمار گرفته و برای پیوند آماده سازی شده است.

دکتر اخوت پور خاطرنشان کرد: در این مرحله  عصب گرفته شده از کودک و پدرش در ناحیه نقص اعصاب قرار گرفته شد و این عمل پیوند عصب با موفقیت صورت گرفت.

پدر این کودک مازندرانی با اشاره به این که حادثه روز ۲۷ ماه رمضان امسال حوالی ساعت ۶ بعدازظهر اتفاق افتاد گفت: پسرم را سریعا به همراه اندام قطع شده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل رساندیم. با تلاش کادر درمانی خونریزی متوقف شد و پس از تزریق خون و شست و شو اندام قطع شده داخل یخ نگهداری شد و هماهنگی های لازم توسط کادر درمان آن بیمارستان برای انتقال به تهران و انجام پیوند صورت گرفت.

وی افزود: با هماهنگی مرکز حوادث وفوریت های پزشکی به بیمارستان طالقانی تهران برای انجام پیوند منتقل شدیم  و حدود ساعت دو بامداد توسط تیم درمان و اساتید جراحی و کادر درمانی دست پسرم پیوند شد که در این پنج ماه و نیم گذشته دستش خوشبختانه زنده است.

پدر این کودک از تلاش های کادر درمان و اساتید و همکاران بیمارستان طالقانی در راستای درمان فرزندش تقدیر کرد و گفت: امیدوارم این عمل نیز موفقیت آمیز باشد و پسرم بتواند دست خود را حرکت دهد.

برچسب‌ها محمد حسنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قطع عضو کودک برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد حسنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قطع عضو محمد حسنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قطع عضو کودک برگزیدگان علم بیمارستان طالقانی اندام فوقانی انجام پیوند کادر درمان پیوند عصب انجام شد قطع شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید

دیگر خبرها

  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد